Questions? Contact us on Facebook.
Script

Zoom Clone om een website voor videoconferenties te starten.

Met deze videoconferentie software / Zoom Clone kunt u een cloudgebaseerd platform starten voor videoconferenties en webvergaderingen.

Zoom’s cloudgebaseerde platform voor videoconferenties heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Het videoconferentie platform heeft een robuuste infrastructuur en biedt vrijwel lagvrije videostreaming.

Op basis van het succes zien we een aanzienlijke toename van ondernemers die een bedrijf willen starten met de Telemedicine-software die solide is en zelfs presteert onder zware verkeerspieken.


Je kunt de demo hier bekijken

Zoom Clone

Heeft u vragen over de Zoom Clone? help@gentleninja.org


Hoe werkt de Zoom Clone?

Stap 1: De gebruiker bezoekt de videoconferentie software en kiest ervoor een account aan te maken. Om vergaderingen te hosten, heb je een account nodig.

Stap 2: In zijn accountvenster kan hij ervoor kiezen om een ​​vergadering te hosten. Tik op de hostvergadering, voer een paar details in, zoals naam, beschrijving en stel in of het een privévergadering is of iedereen deze kan bijwonen.

Stap 3: Eenmaal gemaakt, kan hij andere gebruikers voor de vergadering uitnodigen door de link te delen of een vergaderings-ID te delen.

Stap 4: Wanneer een gebruiker een vergadering wil bijwonen, kunnen ze de vergaderruimte binnengaan via de uitnodigingslink en op basis van het feit of de kamer privé is of niet, moeten ze inloggen met het e-mailadres dat de gastheer heeft toegestaan.

Stap 5: Eenmaal ingelogd, kunnen ze deelnemen aan de vergadering en anderen zien deelnemen, hun scherm delen, aantekeningen maken, de groepschat gebruiken enz.
Wat zijn de kenmerken van deze videoconferentiesoftware?
Enkele van de kenmerken van deze cloudgebaseerde videoconferentie software hieronder.

Klantkenmerken:

Videovergadering: organiseer een videoconferentie rechtstreeks vanuit de browser of via de video-app.

Bijeenkomst bijwonen: eenmaal uitgenodigd, kunnen gebruikers videovergaderingen bijwonen. De host kan instellen hoeveel gebruikers kunnen inloggen op de meeting.

Meeting Room ID: Elke vergaderruimte heeft een unieke ID die gebruikers op het platform moeten invoeren om ze bij te wonen. Op basis van het prijsplan kiest de gebruiker ervoor dat ze zelfs de Meeting ID kunnen aanpassen.

Privé subdomein: Gebruikers die voor bepaalde plannen hebben gekozen, kunnen onder het platform een ​​subdomein aanmaken met hun merknaam enz. Naar keuze.

Geplande vergaderingen: Plan vergaderingen op een later tijdstip, zodat andere deelnemers vooruit kunnen plannen.

Groepsberichten: Zoom Clone heeft een veelzijdige groepschat voor gebruikers in de vergaderruimte, zodat ze eenvoudig een link of informatie met betrekking tot de vergadering kunnen delen.

Voice / Video van HD-kwaliteit: vergaderingen en webinars op de telegeneeskundesoftware zouden van hoge kwaliteit zijn (u moet natuurlijk over de nodige infrastructuur beschikken om dit te ondersteunen)

H264-indeling: de Zoom Clone gebruikt H264-encoder voor het streamen van video’s in hoge kwaliteit en opgeslagen in de cloudgebaseerde oplossing.

Vergaderingen opnemen: neem vergaderingen naadloos op met één druk op de knop, op basis van het plan dat de gebruiker heeft gekozen, wordt het opslagquotum gebruikt om de video in de cloud op te slaan. Ze kunnen het zelfs later downloaden van hun account op de Zoom Clone.

Herinneringen: gebruikers kunnen herinneringen instellen voordat hun vergadering begint via e-mails en kalendermeldingen.

Videokwaliteit Auto-Throttle: De Telemedicine-software biedt een soepele ervaring en detecteert automatisch de internetsnelheid en beperkt de video, zodat de deelnemers niets missen.

Microfoon in- / uitschakelen: gebruikers kunnen de microfoon in- en uitschakelen wanneer ze deze niet nodig hebben.

Scherm delen: een webinar hosten of presentaties willen delen? Geen probleem, met de functie voor het delen van schermen op de videoconferentie software kunt u uw scherm eenvoudig met de aanwezigen delen.

Hostmeldingen: de persoon die de vergadering host, kan ervoor kiezen om een ​​melding te krijgen wanneer mensen deelnemen aan de vergadering via de telegeneeskundesoftware.

Actieve sprekerweergave: In een vergaderruimte detecteert de zoomkloon automatisch wie er spreekt en richt zich op hun videoraster.

Toegang beperken: Beperk gebruikerstoegang tot vergaderruimten zodat alleen geregistreerde en vermelde gebruikers vergaderingen kunnen bijwonen via de telegeneeskundesoftware.

Gebruikers blokkeren: blokkeer ongewenste gebruikers in de vergaderruimte of blokkeer hun gebruikers-ID zodat ze geen vergaderingen kunnen bijwonen die u host.

Sneltoetsen: sneltoets om bepaalde functies in of uit te schakelen tijdens het bijwonen van de vergadering

Persoonlijke notities: elke gebruiker kan notities maken tijdens een vergadering in de telegeneeskundesoftware, een app voor persoonlijke notities is beschikbaar onder aan het scherm, samen met de oproepbediening.

FUNCTIES VAN DE BEHEERDER

Branding: volledig wit gelabelde Zoom Clone. De beheerder kan zijn branding en naam eraan toevoegen vanuit het dashboard.

Admin Dashboard: een krachtig dashboard om het volledige Zoom Clone-platform eenvoudig te beheren. Het dashboard geeft de beheerder de mogelijkheid om vitale statistieken van het platform te volgen.

Statistieken: Statistieken zoals aanmeldingen van gebruikers, gebruik, gemiddelde vergaderuren, netwerkgebruik, etc. kunnen rechtstreeks vanaf het dashboard worden bekeken.

Plan Maker: de beheerder kan meerdere plannen toevoegen, verwijderen en beheren waaruit gebruikers kunnen kiezen. Op basis van deze plannen kunnen de functies worden in- of uitgeschakeld voor gebruikers.

Betaalmethoden: schakel de op Telemed geïntegreerde betalingsmethoden in. Standaard zijn Paypal en Stripe geïntegreerd om betalingen van de gebruikers te innen. U kunt eenvoudig meer toevoegen door het script aan te passen.

Creatie van subdomeinen: de beheerder kan handmatig handmatig subdomeinen maken voor betaalde gebruikers die hebben gekozen voor abonnementen van het hoogste niveau.

DevOps Dashboard: Videoconferentie software vereist dat alle systemen naar behoren werken en de rol van DevOps is essentieel om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Dev Ops hebben een apart paneel om alle informatie met betrekking tot het functioneren van alle microservices en andere werkermodules te bewaken om het platform soepel te laten werken.

Waarom zou je deze Zoom Clone kopen?

De software is gebouwd door ontwikkelaars die hebben gewerkt met enkele van de beste video-inhoudleveringsnetwerken, videostreamingplatforms en webinar-hostingproducten. Ze hebben hun ervaring gebruikt om deze cloudgebaseerde videoconferentie software helemaal opnieuw te bouwen.

Het bouwen van software voor videoconferenties is niet zo eenvoudig als het klinkt. Het vereist een solide multi-layered microservices-architectuur om de video’s soepel te streamen en de persoon die het bouwt, moet weten hoe hij een microservices-architectuur moet ontwerpen die is verspreid over verschillende regio’s, waardoor redundantie wordt vermeden en de infrastructuur optimaal wordt benut. Deze cloudgebaseerde software voor videoconferenties verwerkt dat alles en nog veel meer op de achtergrond, biedt een solide oplossing voor videoconferenties en maakt het leven van uw DevOps gemakkelijk.

Hoe verdien je geld met deze Zoom Clone?

  • Momenteel zijn drie inkomstenkanalen geïntegreerd in de telegeneeskundesoftware.
    Wanneer een gebruiker zich abonneert op een abonnement, verdien je geld en wordt het bedrag overgemaakt naar het Paypal- of Stripe-account dat je hebt gekozen.
  • Voor gratis abonnementen kunt u contact opnemen met merken en gesponsorde videoadvertenties afspelen voordat een vergadering begint. Dit is geheel optioneel.
  • Prominente banneradvertenties op de bestemmingspagina van de software voor videoconferentie software en de pagina met gebruikersaccounts zijn ook een goede bron van inkomsten.

Welke technologie wordt gebruikt in deze Zoom-kloon?
* Gebruikte technologiekaders
– Frontend: React JS
– Backend: NodeJS, Mongo DB
– Streaming backend: Twilio

* Hostingvereisten:
Minimaal aanbevolen: AWS T3 kleine instantie (Ubuntu)
(Werkt goed op elke fatsoenlijke Linux-server)

Wat is een Zoom Clone?

Met de cloudgebaseerde telegeneeskundesoftware kunt u eenvoudig videovergaderingen voor meerdere gebruikers op het platform hosten. Met deze zoomkloon kunt u direct uw eigen bedrijf starten. De naamgenoot wordt eenvoudigweg gebruikt om aan te geven hoe het werkt en heeft enkele van de meest voorkomende kenmerken van populaire webvergaderplatforms.

Moet ik veel geld investeren om dit bedrijf te runnen?

We hebben deze Telemedicine-software zo ontworpen dat de operationele kosten worden verlaagd. Vanaf het selecteren van de codecs die minder bandbreedte in beslag zouden nemen, naar scripts die periodiek niet-gebruikte bronnen controleren en uitschakelen en deze automatisch activeren wanneer dat nodig is om kosten te besparen.

Deze videoconferentie software is zo gebouwd dat u bronnen van verschillende providers kunt gebruiken en niet vast komt te zitten bij één hostingprovider / colocatiedienst. Hoewel we al deze maatregelen hebben geïmplementeerd, moet u ook begrijpen dat videostreaming en conferentiegerelateerde producten aanzienlijke bandbreedtekosten en operationele kosten met zich meebrengen naarmate het gebruikersbestand groeit. U zult dit onderdeel in uw bedrijfsmodel moeten overwegen en strategiseren, zodat u nog sneller breekt.

Hoe eenvoudig is het om deze Zoom-kloon in te stellen en te installeren?
Deze Telemedicine-software wordt geleverd met een installatiehandleiding waarin u stap voor stap uitlegt hoe u het script moet installeren. Het moet vrij eenvoudig zijn om in te stellen met de hulp van uw ontwikkelaars, omdat de stappen hen misschien al bekend zijn.

Biedt u aanpassingen aan de Telemedicine-software aan?
We bieden aanpassingen aan de telegeneeskundesoftware om deze echt uniek te maken. Neem contact op met ons team voor een gedetailleerde babbel over de functie die u wilt bouwen. Neem contact met ons op via help@gentleninja.org

Waarom hebben we ervoor gekozen om deze Zoom Clone te maken?

De 3 belangrijkste redenen om deze geweldige videoconferentie software te bezitten, zijn:

– Het product is gebouwd door ingenieurs die hebben gewerkt aan cloudgebaseerde webvergaderingen en videostreamingplatforms. Ze hebben de best practices in dit product geïmplementeerd.

– De klantenondersteuning door het team is ongeëvenaard en hun personeel is klantvriendelijk. Ze streven naar klantgeluk.

– Het product wordt voortdurend bijgewerkt met moderne technologiekaders die de best mogelijke videoconferentie-ervaring bieden voor uw klanten.

Elke aanbevolen configuratie voor gelijktijdige gebruikers met een hoog volume?

– AWS EC2 Load Balancing moet worden ingesteld

– Omgekeerd proxy- en sessiebeheer met Redis moet worden ingesteld

… vanaf hier zal het op aanvraag worden geschaald.

Productlanceringsschema

Het product wordt gefaseerd gelanceerd en alle updates die later worden uitgebracht, zijn gratis voor u beschikbaar. Als u bijvoorbeeld het product tegen de fase 2-prijs koopt, zijn de toekomstige updates tot fase 5 gratis voor u beschikbaar.

Fase 1:
Introductiedatum: 16 mei 2020 (gelanceerd)
Kenmerken van versie 1

* Maak een videoconferentieruimte. Nodig uit met behulp van een unieke link

– Uw gebruikers kunnen een videoconferentieruimte maken door gewoon een naam voor de kamer te typen Ex: startup-chat. (Ook tijdens het maken van de naam van de kamer wordt hen gevraagd ook hun naam in te voeren)

– Ze krijgen een unieke link om Ex te delen: www.uw-site-naam.com/startup-chat. Ze kunnen deze link geven en mensen uitnodigen om deel te nemen aan de ruimte.

– Iedereen die de kamer binnenkomt, krijgt een optie om zijn naam in te voeren. De videotegel van de gebruiker toont de naam van de deelnemer. Als de persoon geen toestemming heeft gegeven voor video of de video heeft uitgeschakeld, wordt zijn naam weergegeven.

– Maximaal 4 personen kunnen GRATIS lid worden en videoconferenties houden in elke kamer.


Fase 2:
Introductiedatum: 29 mei 2020
Prijs: $ 499 (100% broncode + documentatie)
Functies (versie 2):
Alle functies die beschikbaar zijn in versie 1 van deze Telemedicine-software + de volgende functies:
* Groeps chat
– Er zal een groepschatoptie zijn in het videovergadervenster (net zoals je ziet in Zoom).
– Deelnemers kunnen daar live chatten.
– Deelnemers kunnen ervoor kiezen om een ​​openbare chat voor iedereen in de kamer te plaatsen. Of ze kunnen een bepaalde persoon in de chat kiezen en een privébericht plaatsen. Reageren op dit bericht is ook privé.
– De voor de kamer gemaakte link kan op elk moment worden heropend. En de chats in de kamer worden opgeslagen.
– De eigenaar van een bepaalde chat kan de chat verwijderen.
* Room admin rechten
– De persoon die de kamer voor het eerst heeft gemaakt, wordt beschouwd als de beheerder van de kamer.
– De beheerder kan personen uit de videoconferentiesessie verwijderen.
* Automatische toewijzing van sleuf
– Als een persoon in de videoconferentie vertrekt of wordt weggestuurd door de beheerder, wordt de slot gratis voor een andere persoon om mee te doen.


Fase 3:
Introductiedatum: 20 juni 2020
Prijs: $ 699 (100% broncode + documentatie)
Functies (versie 3):

Alle functies die beschikbaar zijn in versie 2 van deze zoomkloon + de volgende functies:

* Registratie / inloggen

– Gebruikers kunnen zich registreren en veilig inloggen met dezelfde inloggegevens.

– Gebruikers kunnen naar hun instellingenpagina gaan en upgraden naar een betaald lidmaatschap (Plan A).

* ‘Plan A’ Betaald abonnementspakket met extra leden in elke chatruimte

-Met een betaald lidmaatschap (Plan A), kunnen de respectievelijke kamers 10 extra leden toevoegen. Er kunnen dus in totaal 14 leden in de kamer zijn (4 gratis + 10)

-Mogelijkheid om sessies / schermopname op te nemen.

* Screen Sharing-mogelijkheid voor alle pakketten (zelfs gratis)

* Administratie Paneel

– U krijgt een beheerdersdashboard om de betalingen te beheren. U kunt de prijs voor het abonnementspakket ‘Plan A’ instellen.

– U kunt alle geregistreerde leden en details bekijken. U kunt de betaalde leden zien onder de geregistreerde leden.

– Standaard is het abonnement een maandelijks abonnement voor uw betaalde abonnees. Elke maand wordt automatisch elk lidmaatschap dat niet wordt verlengd, een gratis lidmaatschapsaccount met de beperkingen.

– U als beheerder heeft het recht om iedereen als betaald lid te upgraden door op een knop te klikken (zelfs als hij het abonnement voor de maand niet heeft verlengd). U kunt ook een account downgraden naar een GRATIS account (zelfs als het account het abonnementsgeld heeft betaald)

* Automatische toewijzing van sleuf

– Als een persoon in de videoconferentie vertrekt of wordt weggestuurd door de beheerder, wordt de slot gratis voor een andere persoon om mee te doen.

Fase 4:
Introductiedatum: 10 juli 2020
Prijs: $ 999 (100% broncode + documentatie)
Functies (versie 4):

Alle functies die beschikbaar zijn in versie 3 van deze zoomkloon + de volgende functies:
* Android-app

– Een geavanceerde native Android-app die alle functies tot versie 3 omvat.

– Deze versie zal Android V3 heten

* Registratie / inloggen

– Gebruikers kunnen naar hun instellingenpagina gaan en upgraden naar een betaald lidmaatschap (Plan A -of- Plan B).

– Mobiele OTP-verificatie tijdens het aanmaken van een account.

* ‘Plan B’ Betaald abonnementspakket met extra leden in elke chatruimte

– Een nieuw betaald abonnementspakket: Plan B. De respectievelijke kamers hebben de mogelijkheid om nog 20 leden toe te voegen. Er kunnen dus in totaal 24 leden in de kamer zijn (4 gratis + 10 Plan A + 10)

– Mogelijkheid voor betaalde gebruikers om te upgraden naar ‘Plan b’ – of – downgraden van ‘Plan B’ naar ‘Plan A’ enz.

* Beheerderspaneel (alleen internet)

– U kunt ook de prijs voor het abonnementspakket ‘Plan B’ instellen.

– Meer controle op het beheer van geregistreerde gebruikers. Mogelijkheid om berichten naar elke gebruiker of een groep gebruikers te sturen.

– Meer controle over het bewaken van Live Video-conferentiesessies, duur, gebruikte bandbreedte enz. Mogelijkheid om elke sessie te beëindigen met een klik op een knop.

– Vermogen om IP’s te controleren en op de zwarte lijst te zetten

* Prestaties aanpassen

– Meer prestatie-aanpassingen voor een soepeler streaming van video en audio.

– Eenvoudige infrastructuurimplementaties zoals CDN, streaming-servers enz.

– Verbeterde beveiliging.

Fase 5:
Introductiedatum: 30 juli 2020
Prijs: $ 1499 (100% broncode + documentatie)

Functies (versie 5):
Alle functies die beschikbaar zijn in versie 4 van deze zoomkloon + de volgende functies:

* IOS-app

– Een geavanceerde Native IOS-app die alle functies dekt tot versie 3.

– Deze versie zal IOS V3 heten

* Beheerderspaneel (alleen internet)

– U kunt ook de prijs voor het abonnementspakket ‘Plan B’ instellen.

– Meer marketingmogelijkheden vanuit het beheerdersdashboard Ex: NewsLetters, Mass SMS etc.

– Vermogen om geografische regio’s, zones enz. Te bewaken en op de zwarte lijst te zetten

– Opname van Google Vision A.I. algoritme om videosessies automatisch te controleren en elk verboden gedrag aan de beheerder te melden.

* Prestaties aanpassen

– Meer prestatie-aanpassingen voor een soepeler streaming van video en audio.

– Verbeterde beveiliging.

Heeft u vragen over de Zoom Clone? help@gentleninja.org

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Castasy
Product Name
Videoconferentie Software
Price
USD $499
Product Availability
Available in Stock
Previous ArticleNext Article